طريقه عمل عجينه التمبورا
المكونات
100جم دقيق
100 جم نشا
100جم مايه
100 جم مشروب البريل
2 صفار بيض
4 معالق كبيره زيت
ملح فلفل ابيض
2 بياض بيض
طريقه التحضير:
نخلط كل المكونات ببعض ونضربهم بمضرب سلك ماعدا بياض البيض
وممكن نحطها ف التلاجه. ووقت الاستخدام
في بسيمه استانلس نغسلها كويس بالخل ونحط بياض البيض ونحط رشه ملح عليه ونضرب البيض بمضرب سلك
لحد ما يعمل رغوه تقيله وبعدين نضيفه عالعجينه ونقلبها وكده تبقي جاهزه
ممكن نستخدمها للأسماك والفراخ والخضار وممكن حتي للفاكهه بس نستبدل الملح والفلفل بسكر وكمان ممكن قرفه حسب الرغبه
تعليقات