الكبده الاسكندراني من مدونه شغف الطهي
الكبده الاسكندراني احسن من المحلات
الكميه: 3 اشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقه
وقت الطهي: 20 دقيقه
المكونات:
500جم كبده
3 فلفل اخضر
بقدونس
1 بصل
1 طماطم
ملح
فلفل
1/2 ليمونه
طريقه التحضير:
- نقطع الكبده والخضر جوليان ونفرم الثوم ونفرم الطماطم والبقدونس
- في طاسه عالنار نحط شويه زيت ولما يسخن ننزل بالكبده ونشوح لمده 5 دقايق
- نضيف الثوم والبصل والفلفل ونقلب
- لحد مايدبل الخضار نضيف ربع كوب مايه والملح والفلفل ونغطيها 5 دقايق
- وبعدين لما تستوي نضيف الطماطم والليمون والبقدونس ونقلب تقليبه ونطفي النار عليها
- تتقدم مع بطاطس محمره
وقت التحضير: 20 دقيقه
وقت الطهي: 20 دقيقه
500جم كبده
3 فلفل اخضر
بقدونس
1 بصل
1 طماطم
ملح
فلفل
1/2 ليمونه
طريقه التحضير:
- نقطع الكبده والخضر جوليان ونفرم الثوم ونفرم الطماطم والبقدونس
- في طاسه عالنار نحط شويه زيت ولما يسخن ننزل بالكبده ونشوح لمده 5 دقايق
- نضيف الثوم والبصل والفلفل ونقلب
- لحد مايدبل الخضار نضيف ربع كوب مايه والملح والفلفل ونغطيها 5 دقايق
- وبعدين لما تستوي نضيف الطماطم والليمون والبقدونس ونقلب تقليبه ونطفي النار عليها
- تتقدم مع بطاطس محمره
تعليقات