طريقه عمل فراخ الاتشيكين كيف من مدونه شغف الطهى
وقت التحضير: 30 دقيقه
وقت الطهي: 7 دقائق
المكونات:
صدور فراخ كامله بدون جلد وعضم
بيض
بقسماط
دقيق
زبده في درجه حراره الغرفه
ثوم
زعتر فريش
بقدونس
ملح
فلفل
زيت زيتون
طريقه التحضير:
- الاول نعمل الحشو هي عباره عن:-
زبده طريه متكونش مجمده او ساقعه نحط شويه زيت زيتون عليها وبقدونس مفروم وزعتر فريش وملح وفلفل وتوم مفروم ونخلطهم كويس اوي بالزبده
-نقطع الفراخ تقطيعه الفراشه باترفلاي
وقت الطهي: 7 دقائق
المكونات:
صدور فراخ كامله بدون جلد وعضم
بيض
بقسماط
دقيق
زبده في درجه حراره الغرفه
ثوم
زعتر فريش
بقدونس
ملح
فلفل
زيت زيتون
طريقه التحضير:
- الاول نعمل الحشو هي عباره عن:-
زبده طريه متكونش مجمده او ساقعه نحط شويه زيت زيتون عليها وبقدونس مفروم وزعتر فريش وملح وفلفل وتوم مفروم ونخلطهم كويس اوي بالزبده
-نقطع الفراخ تقطيعه الفراشه باترفلاي
مانفحهاش للأخر عشان نعرف نحشيها
- نتبل الفراح من جوه بملح وفلفل بسيط ونحط فيها الحشو
- نتبل الفراح من جوه بملح وفلفل بسيط ونحط فيها الحشو
- زي الصوره كده بس طبعا هنكون خلطنا الزبده بالاعشاب
-نفقل الصدر كويس ونرش عليه رشه ملح وفلفل من بره ونحطه فدقيق وبعدين بيض وبعدين بقسماط
-ومانقلقش هيتقفل معانا
- نرش في صنيه شويه بقسماط ونحط عليها الصدور وندخلها التلاجه 30 دقيقه
- نطلعها من التلاجه نقليها في زيت عميق يعنى يكون الزيت مغطيها ويكون حرارته 170
- تتقدم مع فرنش فرايز وكاتشب ☺
-نفقل الصدر كويس ونرش عليه رشه ملح وفلفل من بره ونحطه فدقيق وبعدين بيض وبعدين بقسماط
-ومانقلقش هيتقفل معانا
- نرش في صنيه شويه بقسماط ونحط عليها الصدور وندخلها التلاجه 30 دقيقه
- نطلعها من التلاجه نقليها في زيت عميق يعنى يكون الزيت مغطيها ويكون حرارته 170
- تتقدم مع فرنش فرايز وكاتشب ☺
تعليقات