التخطي إلى المحتوى الرئيسي
بحث هذه المدونة الإلكترونية
طريقه عمل شوربه اللحمه استوك اللحمه
طريقه عمل مرقه اللحمه شغف الطهي
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهي 3 ساعات
المكونات:
-1 كيلو عضم بقري
-2 بصله كبيره
- 1 جزره
- 3 عيدان كرفس
- عودين كرات
- 5 حبات حبهان
- فلفل اسمر حبوب
- 2 ورق لورا
- زيت زيتون
طريقه التحضير:
- نغسل العضم والخضار كويس ونقطع الخضار تقطيعات كبيره
- في حله عالنار نحط زيت زيتون ولما يسخن ضيف الخضارونشوحه
- ونضيف العضم ونشوحه مع الخضار
- وبعدين نضيف المايه ونسيها عالنار اولما تغلي نهي النار عليها
- وبعد تقريبا 3 ساعات يكون كل الكولاجين اللي ف العضم نزل ف الشوربه
- بعدين نصفيها بكبشه في حله تانيه وندخلها التلاجه لما تبرد خالص
- بعدين نشيل طبقه الدهون اللي عالوش ونعملها فأكياس ونشيلها ف الفريزر لوقت الاستخدام
تعليقات