طريقه عمل الرافيولي باستا رافيولي الايطاليه من شغف الطهي



طريقه عمل عجينه المكرونه والرافيولي من مدونه شغف الطهي



الطريقه:
بعم ما عملها ((عجينه الباسطا)) نفردها ونخليها رقيقه جدا زي سمك الورقه

-نحط العجينه اللي فردناها وندهنها بالبيض ونحط الحشو ونحط فوقها طبقه تاني من العجينه المفروده .
ممكن كمان نعملها زي القطايف 




- ممكن نخزن الرافيولي في الفريزر  زي ماهو كده عجينه
- وممكن لو هنستخدمه فيوم او يومين نسلقه نص سلقه ونطلعه فمايه بتلج ونسيبو ف المايه بتلج في التلاجه لحد ما يجي وقت الاستخدام ننزلو تاني فمايه بتغلي ولما يطلع ممكن نسويه في  صوص ابيض  او صوص طماطم ايطالي او صوص بيسك
او بيستو زي ماننحب
- وهنا موضوع حشوات الرافيولي 


تعليقات