طريقه عمل سندوتش الاستيك شغف الطهي
steak sandwich
الكميه: 1 سندوتش
وقت التحضير: 40 دقيقه
وقت الطهي: 15 دقيقه
المكونات:
1 قطعه لحمه 180 جم من البيف فيليه(عرق الفليتو)
3مشروم
1 خيار مخلل
1 بصله صغيره
1 طماطم
2 معلقه مايونيز
1 معلقه زبده لينه في درجه حراره الغرفه
خس ايس بيرج (كابوتشا)
1 شريحه جبنه شيدر
1 عيش شاباتا او عيش باجيت (عيش فرنساوي)
طريقه تجهيز العيش:
- نفطع البصل والمشروم شرايح ونشوحهم علي نار هاديه لحد لما يوصلو للون البني الفاتح
-نفتح العيش نصين بالعرض وندهنه ذبده ونحطه في طاسه تيفال علي نار هاديه جدا
لحد ما القلب يتحمص
-ندهن العيش مايونيز- نحط الخس والبصل والمشروم وطماطم شرايح والخيار المخلل شرايح
طريقه تحضير اللحمه: ندق علي اللحمه بالسكينه او بأيد الهون لحد ما تتفرد وتبقي شريحه
- نتبلها بزيت زيتون وملح وفلفل اسمر مجروش ونسخن الشوايه كويس ونحطها عالنار متوسطه
نقلبها عالناحيتين وبعد الشوي نقطعها قطع عريضه زي اللي موجوده ف الصوره
بس ناخد بالنا لان قطعه اللحمه دي من غير دهون يعني ممكن لو استويت زياده تنشف جدا لازم نطلعها قبل التسويه الكامله بشويه
- بعدين نرص اللحمه عالسندوتش ونقفله ممكن نقفله بخله كبيره
وبيتقدم مع بطاطس مقليه وكاتشب .
وقت التحضير: 40 دقيقه
وقت الطهي: 15 دقيقه
المكونات:
1 قطعه لحمه 180 جم من البيف فيليه(عرق الفليتو)
3مشروم
1 خيار مخلل
1 بصله صغيره
1 طماطم
2 معلقه مايونيز
1 معلقه زبده لينه في درجه حراره الغرفه
خس ايس بيرج (كابوتشا)
1 شريحه جبنه شيدر
1 عيش شاباتا او عيش باجيت (عيش فرنساوي)
طريقه تجهيز العيش:
- نفطع البصل والمشروم شرايح ونشوحهم علي نار هاديه لحد لما يوصلو للون البني الفاتح
-نفتح العيش نصين بالعرض وندهنه ذبده ونحطه في طاسه تيفال علي نار هاديه جدا
لحد ما القلب يتحمص
-ندهن العيش مايونيز- نحط الخس والبصل والمشروم وطماطم شرايح والخيار المخلل شرايح
طريقه تحضير اللحمه: ندق علي اللحمه بالسكينه او بأيد الهون لحد ما تتفرد وتبقي شريحه
- نتبلها بزيت زيتون وملح وفلفل اسمر مجروش ونسخن الشوايه كويس ونحطها عالنار متوسطه
نقلبها عالناحيتين وبعد الشوي نقطعها قطع عريضه زي اللي موجوده ف الصوره
بس ناخد بالنا لان قطعه اللحمه دي من غير دهون يعني ممكن لو استويت زياده تنشف جدا لازم نطلعها قبل التسويه الكامله بشويه
- بعدين نرص اللحمه عالسندوتش ونقفله ممكن نقفله بخله كبيره
وبيتقدم مع بطاطس مقليه وكاتشب .
تعليقات