طريقه عمل البوفتيك او الاسكالوب البتلو من شغف الطهي

طريقه عمل البوفتيك من لحمه البتلو من مدونه شغف الطهي 




الكميه:              4 اشخاص
وقت التحضير:  40 دقيقه
وقت الطهي:      8 دقائق
المكونات:
1 كيلو لحمه بتلو من وش الفخده
1 بصله
بيض
بقسماط بدون اى توابل
دقيق
ملح
فلفل
زبده
زيت
ربع كوب كريمه طهي
طريقه التحضير:
- نقطع  اللحمه شرايح وندقها ونفردها كويس ممكن نجيبها جاهزه
-نضرب البصله في الخلاط مع شويه زيت وناخد العصاره بتاعتها بس
-البقسماط نحط عليه ملح وفلفل والبيض نضربو كويس ونحطلو الكريمه
- نتبل اللحمه بعصير البصل  والملح والفلفل بس مانحطش اى توايل تاني  نسيبها ف التتبيله 30 دقيقه
-نحط اللحمه في دقيق وبيض وبقسماط نعملها بانيه
- نرش شويه بقسماط علي صنيه ونحط عليها البفتيك وندخلو التلاجه 40 دقيقه
- بعد مايرتاح ف التلاجه نطلعه
- وفي طاسه عالنار فيها زيت قليل  ومعلقه زبده ونار متوسطه 
-نقليه لحد مايبقي لونو دهبي ونرفعه علي مناديل  مطبخ  وبيتقدم مع فرنش فرايز وكاتشب 

تعليقات