طريقه عمل البوفتيك من لحمه البتلو من مدونه شغف الطهي
الكميه: 4 اشخاص
وقت التحضير: 40 دقيقه
وقت الطهي: 8 دقائق
المكونات:
1 كيلو لحمه بتلو من وش الفخده
1 بصله
بيض
بقسماط بدون اى توابل
دقيق
ملح
فلفل
زبده
زيت
ربع كوب كريمه طهي
طريقه التحضير:
- نقطع اللحمه شرايح وندقها ونفردها كويس ممكن نجيبها جاهزه
-نضرب البصله في الخلاط مع شويه زيت وناخد العصاره بتاعتها بس
-البقسماط نحط عليه ملح وفلفل والبيض نضربو كويس ونحطلو الكريمه
وقت الطهي: 8 دقائق
المكونات:
1 كيلو لحمه بتلو من وش الفخده
1 بصله
بيض
بقسماط بدون اى توابل
دقيق
ملح
فلفل
زبده
زيت
ربع كوب كريمه طهي
طريقه التحضير:
- نقطع اللحمه شرايح وندقها ونفردها كويس ممكن نجيبها جاهزه
-نضرب البصله في الخلاط مع شويه زيت وناخد العصاره بتاعتها بس
-البقسماط نحط عليه ملح وفلفل والبيض نضربو كويس ونحطلو الكريمه
- نتبل اللحمه بعصير البصل والملح والفلفل بس مانحطش اى توايل تاني نسيبها ف التتبيله 30 دقيقه
-نحط اللحمه في دقيق وبيض وبقسماط نعملها بانيه
- نرش شويه بقسماط علي صنيه ونحط عليها البفتيك وندخلو التلاجه 40 دقيقه
- بعد مايرتاح ف التلاجه نطلعه
- وفي طاسه عالنار فيها زيت قليل ومعلقه زبده ونار متوسطه
-نحط اللحمه في دقيق وبيض وبقسماط نعملها بانيه
- نرش شويه بقسماط علي صنيه ونحط عليها البفتيك وندخلو التلاجه 40 دقيقه
- بعد مايرتاح ف التلاجه نطلعه
- وفي طاسه عالنار فيها زيت قليل ومعلقه زبده ونار متوسطه
-نقليه لحد مايبقي لونو دهبي ونرفعه علي مناديل مطبخ وبيتقدم مع فرنش فرايز وكاتشب
تعليقات