طريقه عمله سبرينج رولز بالطريقه الصينيه


طريقه عمل الاسبرينج رولز spring rolls شغف الطهي

وقت الطهي:          30 دقيقه
وقت التحضير:       30 دقيقه 
الكميه:                 3 اشخاص
المكونات:
                        - ورق اسبرينج رول
                        - مشروم
                        -ثوم صيني
                        - جنزبيل
                        - كرنب صيني
                        -جزر
                        - شيفز
                        -حبوب صويا منبته
                        -فلفل حامي فريش
                        -زيت ذره
                        - زيت سمسم
                        -اويستر صوص
                        -صويا صوص 
                        -دقيق
                        -ملح وفلفل
طريقه  التحضير:
                      - نفرم الثوم والجنزبيل  ونغسل الخضار ونقطعه جوليان
                      -في طاسه عالنار نحط زيت ذره وزيت السمسم ونعمل الثوم                                        والجنزبيل سوتيه
                      -لما لونهم يبقي دهبي نضيف الخضار الجوليان ونعملو سوتيه
                      -نحط ملح وفلفل وصويا والاويستر صوص
                      - نحط معلقه دقيق
                      -نقلب كويس لحد ما الخليط يربط مع بعض
                      - نلفه في ورق الاسبرنج رول
                      - نلزقه من عالحرف بنشا ومايه
                      - نقليه فدرجه حراره زيت 180 قلي عميق 
                      - بيتقدم مع مع سويت اند سور صوص 
                

تعليقات