البيض البوشيه . طريقه عمل البيض بطريقه البوشيه البيض بالسلق البطىء من شغف الطهي
وقت الطهي: حسب التسويه
المكونات:
بيض
ملح فلفل
خل
طريقه التحضير:
-في حله صغيره عالنار نحط 1لتر مايه ومعلقه ملح ومعلقه خل
نخلي الميه دررجه حرارتها من 72 الي 83 لا تزيد ولا تقل عن كده
ممكن نقيسها بالترمومتر
-نكسر البيض في كل واحده لوحدها في بوله او ممكن في كبشه
وننزلها في المايه ونسيبها
- ونطلعها حسب درجه التسويه
- يعني لو عاوزين التسويه متوسطه 5 دقايق لو تسويه كامليه 8 دقائق
ونرفعها من الميه
المكونات:
بيض
ملح فلفل
خل
طريقه التحضير:
-في حله صغيره عالنار نحط 1لتر مايه ومعلقه ملح ومعلقه خل
نخلي الميه دررجه حرارتها من 72 الي 83 لا تزيد ولا تقل عن كده
ممكن نقيسها بالترمومتر
-نكسر البيض في كل واحده لوحدها في بوله او ممكن في كبشه
وننزلها في المايه ونسيبها
- ونطلعها حسب درجه التسويه
- يعني لو عاوزين التسويه متوسطه 5 دقايق لو تسويه كامليه 8 دقائق
ونرفعها من الميه
تعليقات