طريقه عمل معجون الفاصوليا للسندوتشات منشغف الطهي طريقه عمل الفاصوليا معجون بيوريهمعجون الفاصوليا المكسيكي
المكونات:
1 كيلو فاصوليا
1 بصله صغيره
4 فصوص ثوم
ملح
فلفل
زيت زيتون
شوربه فراخ
1/4 كوب عصير برتقال
طريقه التحضير:
-ننقع الفاصوليا لمده 10 ساعات بعد كل ساعتين نغيرلها المايه.
- نفرم البصل والثوم .
- في حله عالنار نحط شويه زيت زيتون ولما يسخن نحط البصل والثوم نشوحه.
- نضيف الفاصوليا ونضيف عليها شوربه الفراخ لحد ما تغطي الفاصوليا بشويه.
-نسيب الفاصوليا علي النار اول ماتغلي نوطي عليها تبقي علي نار هاديه سيمرينج .
-نسيب الفاصولياعالنار من 3 الي 4 ساعات كل ماتحتاج شوربه نزودها.
-بعد 3 ساعات لما تستوي كويس نحطها في الخلاط وهي سخنه ونضربها كويس اوي.
- نرجع تاني الفاصوليا عالنار ونضيف ليها الملح والفلفل وشويه شوربه.
-نهدى اوي النار علي معجون الفاصوليا عشان مايتحرقش ونتابعها بالتقليب ونسيبها لحد ماتتقل تبقي معجون
- بعدين نرفعها من عالنار ولما تبرد يضيفلها عصير البرتقال ونقلبها كويس
وكده تبقي جاهزه ممكن ندهن بيها السندوتشات
زي الشاورما او البوريتو والكساديا او حتى غيش التوست ونعمل بيها سلطه الناتشوز المكسيكيه والبروسكيتا
1 كيلو فاصوليا
1 بصله صغيره
4 فصوص ثوم
ملح
فلفل
زيت زيتون
شوربه فراخ
1/4 كوب عصير برتقال
طريقه التحضير:
-ننقع الفاصوليا لمده 10 ساعات بعد كل ساعتين نغيرلها المايه.
- نفرم البصل والثوم .
- في حله عالنار نحط شويه زيت زيتون ولما يسخن نحط البصل والثوم نشوحه.
- نضيف الفاصوليا ونضيف عليها شوربه الفراخ لحد ما تغطي الفاصوليا بشويه.
-نسيب الفاصوليا علي النار اول ماتغلي نوطي عليها تبقي علي نار هاديه سيمرينج .
-نسيب الفاصولياعالنار من 3 الي 4 ساعات كل ماتحتاج شوربه نزودها.
-بعد 3 ساعات لما تستوي كويس نحطها في الخلاط وهي سخنه ونضربها كويس اوي.
- نرجع تاني الفاصوليا عالنار ونضيف ليها الملح والفلفل وشويه شوربه.
-نهدى اوي النار علي معجون الفاصوليا عشان مايتحرقش ونتابعها بالتقليب ونسيبها لحد ماتتقل تبقي معجون
- بعدين نرفعها من عالنار ولما تبرد يضيفلها عصير البرتقال ونقلبها كويس
وكده تبقي جاهزه ممكن ندهن بيها السندوتشات
زي الشاورما او البوريتو والكساديا او حتى غيش التوست ونعمل بيها سلطه الناتشوز المكسيكيه والبروسكيتا
تعليقات