طريقه عمل بيتزا بالانشوجه anchovies Pizza- شغف الطهي


بيتزا الفراخ- طريقه تحضير البيتزا الايطالي بالفراخ
طريقه عمل البيتزا الفراخ- بيتزا الفراخ الباربكيو االايطالي



وقت التحضير:       60 دقيقه
الكميه:                 4 بيتزا متوسطه
وقت الطهي:            25 دقيقه
المكونات:
انشوجه
ملح
فلفل
مشروم
زيت زيتون
عجينه بيتزا
صوص بيتزا
جبنه بارميزان
جبنه موتزريلا
باقي الاضافات حسب الرغبه
طريقه التحضير: 
- في طاسه عالنار نحط شويه زيت ونعمل المشروم سوتيه
-((لو هنضيف اى مكونات تانيه زي فلفل الوان لازم نشوحو الاول سوتيه))
-نفرد عجينه البيتزا ونحط عليها صوص البيتزا والالمشروم والأنشوجه وعالوش الجبنه
- وندخلها الفرن 170 ل 20 دقيقه
صوص البيتزا الايطالي 
 عجينه البيتزا 
طريقه حفظ عجينه البيتزا في الفريزر blanching 

تعليقات