حشو الفراخ المخليه بالخضار . طريقه عمل الفرخه المحشيه بالخضار
فرخه كامله مخليه ومحشيه من شغف الطهي
وقت التحضير : 30 دقيقه
وقت الطهى : 45 دقيقه
المقادير:
1 فرخه كامله متشفيه من العضم
2 حبه كوسه
1 جزر
100 جم مشروم
2 عود كرفس
1 بصله حمرا
ملح فلفل
¼ معلقه بابريكا
¼ معلقه زعتر
¼ كوب ريحان فريش مفروم
طريقه التحضير:
- نفرد الفرخه ونتبلها بملح وفلفل ونغطيها وندخلها التلاجه .
- نقطع كل الخضار جوليان رفيع .
- في طاسه على النار نحط معلقتين زيت ونشوح كل الخضار ثم نضيف ملح وفلفل وبابريكا وزعتر والريحان قبل مانرفعه من على النار .
- بعد ما الخضار يبرد نطلع الفرخه من التلاجه ونحشيها بالخضار ونلفها ونربطها بدوباره .
- في طاسه على النار نضع شويه زيت ونشوح الفرخه من كل الجوانب حتى تتحمر من كل الجوانب .
- نرفعها من الطاسه وندخلها ف صينيه فى الفرن علي حراره 180 لمده 20 دقيقه .
- بعد ماتستوي نقطعها ونقدمها مع اي نوع صوص .
ملحوظه :
- يمكن حشو الفراخ أرز او فريك او كبد وقوانص حسب الرغبه .
وقت التحضير : 30 دقيقه
وقت الطهى : 45 دقيقه
المقادير:
1 فرخه كامله متشفيه من العضم
2 حبه كوسه
1 جزر
100 جم مشروم
2 عود كرفس
1 بصله حمرا
ملح فلفل
¼ معلقه بابريكا
¼ معلقه زعتر
¼ كوب ريحان فريش مفروم
طريقه التحضير:
- نفرد الفرخه ونتبلها بملح وفلفل ونغطيها وندخلها التلاجه .
- نقطع كل الخضار جوليان رفيع .
- في طاسه على النار نحط معلقتين زيت ونشوح كل الخضار ثم نضيف ملح وفلفل وبابريكا وزعتر والريحان قبل مانرفعه من على النار .
- بعد ما الخضار يبرد نطلع الفرخه من التلاجه ونحشيها بالخضار ونلفها ونربطها بدوباره .
- في طاسه على النار نضع شويه زيت ونشوح الفرخه من كل الجوانب حتى تتحمر من كل الجوانب .
- نرفعها من الطاسه وندخلها ف صينيه فى الفرن علي حراره 180 لمده 20 دقيقه .
- بعد ماتستوي نقطعها ونقدمها مع اي نوع صوص .
ملحوظه :
- يمكن حشو الفراخ أرز او فريك او كبد وقوانص حسب الرغبه .
تعليقات