التخطي إلى المحتوى الرئيسي
بحث هذه المدونة الإلكترونية
طريقه عمل صوص البيستو صوص الريحان الايطالي من شغف الطهي
صوص البيستو الايطااليصوص الريحان للمكرونات الايطاليا من مدونه شغف الطهي
المكونات:
3 كوب ريحان فريش
4 فصوص ثوم
3/4 كوب جبنه بارميزان
1/2 كوب زيت زيتون
1/4 كوب صنوبر
1/2 كوب بقدونس
ملح
فلفل
طريقه التحضير:
- نغلي مايه عالنار ونجهز وعاء فيه مايه بتلج.
- لما المايه تغلي ننزل بالريحان 10ثواني بس ونطلعه بسرعه وننزله في مايه بتلج.
-وبعد دقيقه نصفيه كويس وننشفه
-نحط في الخلاط زيت الزيتون والريحان والبقدونس والصنوبر والملح والفلفل والثوم والجبنه ونخلطهم في الخلاص لحد ما كل الكونات تتجانس مع بعض.
- وكده يبقي صوص البيستو جاهز ممكن نحطه علي اي نوع مكرونه.
وممكن يطلع جمب اللحوم او الفراخ او السمك .
تعليقات