فاصوليا بيوريه معجون الفاصوليا السودا من شغف الطهي

طريقه عمل  معجون الفاصوليا للسندوتشات من شغف الطهي طريقه عمل الفاصوليا السوده معجون بيوريه
معجون الفاصوليا السوداء المكسيكي

المكونات:
1 كيلو فاصوليا سوداء
1 بصله صغيره
1 جزره صغيره
4 فصوص ثوم
50 جم بيف بيكون
ملح
فلفل
زيت زيتون
شوربه فراخ
طريقه التحضير:
-ننقع الفاصوليا السوداء لمده 10 ساعات بعد كل ساعتين نغيرلها المايه.
- نفرم البصل والثوم والجزر ونقطع البيف بيكون.
- في حله عالنار  نحط شويه زيت زيتون ولما يسخن نحط البيف بيكون ونشوحه.
- بعد 3 دقايق نضيف الجزر والبصل والثوم ونقلب لـ5 دقايق.
- نضيف الفاصوليا  ونضيف عليها شوربه الفراخ لحد ما تغطي الفاصوليا بشويه.
-نسيب الفاصوليا علي النار اول ماتغلي  نوطي عليها  تبقي علي نار هاديه سيمرينج .
-نسيب الفاصوليا السودا عالنار من 3 الي 4 ساعات كل ماتحتاج شوربه نزودها.
-بعد 3 ساعات لما تستوي كويس  نحطها في الخلاط وهي سخنه ونضربها كويس اوي.
- نرجع تاني الفاصوليا  عالنار ونضيف ليها  الملح والفلفل وشويه شوربه.
-نهدى اوي النار علي معجون الفاصوليا عشان ماتتحرقش ونتابعها بالتقليب ونسيبها لحد ماتتقل تبقي معجون
- بعدين نرفعها من عالنار نسيبها تبرد وكده تبقي جاهزه ممكن ندهن بيها السندوتشات
زي الشاورما او البوريتو والكساديا او حتى غيش التوست ونعمل بيها سلطه الناتشوز المكسيكيه

تعليقات