سلطه التين البرشومي من شغف الطهي

المكونات:
تين برشومى
جرجير صغير
خس لولو روسو ((خس اخضر مشرشر))
خل بلسمى
مسطرده
لوز
ملح فلفل
جبنه ماعز
طريقه التحضير:
-نغسل الخضار ونقطعو بأدينا وننشفو كويس
-نقطع الجبنه شرايح
- نقطع التين علي 4 زي اللي ف الصوره وممكن نقطعو شرايح بالعرض
في طبق تقديم نحط الخس من تحت وفوقو الجبنه والتين ورشه لوز
الدريسينج:
في الخلاط نحط 1 تين
1/2 معلقه مسطرده
ربع كوب زيت زيتون
4 معالق كبيره خل بلسمي
وملح وفلفل
و7 حبات لوز
ونضربهم كويس في الخلاط لولاقناه تقيل نزود شويه مايه
ونرش الدريسينج فوق السلطه
تعليقات