سلطه التونه طريقه تحضير سلطه التونه بالطريقه المكسيكيه من مدونه شغف الطهي
المكونات:
تونه
فلفل هلابينو
ذره سويت كورن
خس
فلفل الوان
كسبره خضرا
ملح
فلفل
لمون
زيتون اسود مخلي
بصل احمر
زيت زيتون
فاصوليا سودا مسلوقه ((ممكن فاصوليا حمرا معلبه))
طريقه التحضير:-
- لو الفاصوليا معلبه نصفيها ونغسلها كويس
-نقطع الفلفل الالوان مكعبات صغيره
الدريسينج:-
-نخلط عصير ليمونه مع 3 معالق زيت زيتون وملح وفلفل ومعلقه مايه من فلفل الهلابينو وضربه كويس
-نخلط الفاصوليا بالبصل الاحمر والذره والفلفل الالوان والتونه
-نتبل السلطه بالدريسينج
- في طبق تقديم سلطه نحط الخس في الطبق
-فوقه نحط الفلفل الملون والذره والبصل والتونه والزيتون
نزينها بالكسبره الخضرا
تونه
فلفل هلابينو
ذره سويت كورن
خس
فلفل الوان
كسبره خضرا
ملح
فلفل
لمون
زيتون اسود مخلي
بصل احمر
زيت زيتون
فاصوليا سودا مسلوقه ((ممكن فاصوليا حمرا معلبه))
طريقه التحضير:-
- لو الفاصوليا معلبه نصفيها ونغسلها كويس
-نقطع الفلفل الالوان مكعبات صغيره
الدريسينج:-
-نخلط عصير ليمونه مع 3 معالق زيت زيتون وملح وفلفل ومعلقه مايه من فلفل الهلابينو وضربه كويس
-نخلط الفاصوليا بالبصل الاحمر والذره والفلفل الالوان والتونه
-نتبل السلطه بالدريسينج
- في طبق تقديم سلطه نحط الخس في الطبق
-فوقه نحط الفلفل الملون والذره والبصل والتونه والزيتون
نزينها بالكسبره الخضرا
تعليقات