طريقه تحضير الاتشيكن بافيلو,اتشيكين وينجز hot buffalo , اتشييكين وينجز بصوص الشيلي من شغف الطهي
الكميه: 4 اشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقه
وقت الطهي: 15 دقيقه
المكونات:
1 كيلو اتشيكن وينجز كتف الفراخ
sriracha sauce
زبده لينه في درجه حراره الغرفه
هوت صوص
ملح
فلفل
500مل لبن
1 كوب دقيق
بابريكا
زعتر
ورق لورا
زيت زيتون
ثوم بودر
طريقه التحضير:
-نغسل الفراخ بالملح وننشفها كويس
-ننقع الفراخ في اللبن وورق اللورا لمده 30 دقيقه
-نضيف ليهم الملح والفلفل والثوم البودر والدقيق والبابريكا والزعتر وشويه زيت زيتون ونقلب الفراخ كويس
-نسيبها 20 دقيقه في التلاجه ونجهز الصوص
- في طبق نخلط 1/2 كوب سيريراتشا صوص مع 1/4 كوب هوت صوص مع 1/4 كوب زبده ونقلبهم كويس وكده يبقي الصوص جاهز
- نطلع الفراخ من التلاجه ونقليها في زيت عميق علي درجه حراره متوسطه 170 لحد ماتاخد لون دهبي وتبقي مستويه
- نطلعها من الزيت ونحطها في حله علي نارهاديه ونحط عليها الهوت صوص ونقلبها 5 دقايق
-تتقدم بالصوص ورشه بقدونس مفروم مع خيار
وقت التحضير: 20 دقيقه
وقت الطهي: 15 دقيقه
المكونات:
1 كيلو اتشيكن وينجز كتف الفراخ
sriracha sauce
زبده لينه في درجه حراره الغرفه
هوت صوص
ملح
فلفل
500مل لبن
1 كوب دقيق
بابريكا
زعتر
ورق لورا
زيت زيتون
ثوم بودر
طريقه التحضير:
-نغسل الفراخ بالملح وننشفها كويس
-ننقع الفراخ في اللبن وورق اللورا لمده 30 دقيقه
-نضيف ليهم الملح والفلفل والثوم البودر والدقيق والبابريكا والزعتر وشويه زيت زيتون ونقلب الفراخ كويس
-نسيبها 20 دقيقه في التلاجه ونجهز الصوص
- في طبق نخلط 1/2 كوب سيريراتشا صوص مع 1/4 كوب هوت صوص مع 1/4 كوب زبده ونقلبهم كويس وكده يبقي الصوص جاهز
- نطلع الفراخ من التلاجه ونقليها في زيت عميق علي درجه حراره متوسطه 170 لحد ماتاخد لون دهبي وتبقي مستويه
- نطلعها من الزيت ونحطها في حله علي نارهاديه ونحط عليها الهوت صوص ونقلبها 5 دقايق
-تتقدم بالصوص ورشه بقدونس مفروم مع خيار
تعليقات