طريقه تحضير البابا غنوج,طريقه عمل بابا غنوج بالطريقه المصريه سلطه البابا غنوج شغف الطهي
الكميه: 3 اشخاص
المكونات:
2 بتنجان اسود رومي كبير
1/2 كوب طحينه
ملح
فلفل
زيت زيتون
حبهان مطحون
كمون
ثوم
1 بصله
طريقه التحضير:
-نشوي البصل والبتنجان علي نار مباشره او شوايه
-نفرم الثوم ونخلطه مع الزيت والحبهان المطحون والملح والفلفل والكمون
-نرفع الفلفل والبصل من علي النار ونتبله بالخلطه اللي عملناها
-نضيف ليهم الطحينه ونقلب كويس ونهرسه بشوكه
-يتقدم في طبق سلطه ويتزين برشه زيت زيتون وورقه بقدونس
تعليقات