طريقه تسويه البرغل طريقه تحصير البرغل من شغف الطهي
الكميه : 3 اشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 20 دقيقه
المكونات:
250جم برغل
2 كوب شوربه خضار
ملح
فلفل
زبده
1بصله
طريقه التحضير:
-نغسل البرغل ونصفيه كويس اوي لو نوعه نضيف ممكن مانغسلوش
-نفرم البصله
-في حله عالنار نحط الزبده ولما تسيح نشوح فيها معلقتين بصل
- لما البصل يدبل ننزل عليه بالبرغل ونشوحه لمده 3 دقايق
- ننزل عليه بالشوربه ولازم تكون بتغلي. كميه مناسبه يعني يادوب تغطيه
- نضيف ملح وفلفل
- لما يشرب المايه نقلبه ونهدي النار عليه 15 دقيقه
ويبقي كده البرغل جاهز وبيتقدم كطبق جانبي مع المشويات والطواجن المصريه
250جم برغل
2 كوب شوربه خضار
ملح
فلفل
زبده
1بصله
طريقه التحضير:
-نغسل البرغل ونصفيه كويس اوي لو نوعه نضيف ممكن مانغسلوش
-نفرم البصله
-في حله عالنار نحط الزبده ولما تسيح نشوح فيها معلقتين بصل
- لما البصل يدبل ننزل عليه بالبرغل ونشوحه لمده 3 دقايق
- ننزل عليه بالشوربه ولازم تكون بتغلي. كميه مناسبه يعني يادوب تغطيه
- نضيف ملح وفلفل
- لما يشرب المايه نقلبه ونهدي النار عليه 15 دقيقه
ويبقي كده البرغل جاهز وبيتقدم كطبق جانبي مع المشويات والطواجن المصريه
تعليقات