بيتزا الفراخ- طريقه تحضير البيتزا الايطالي بالفراخ
طريقه عمل البيتزا الفراخ- بيتزا الفراخ الباربكيو االايطالي
من شغف الطهي
وقت التحضير: 60 دقيقه
الكميه: 4 بيتزا متوسطه
وقت الطهي: 25 دقيقه
المكونات:
وراك فراخ مخليه
صوص باربكيو
ملح
فلفل
زيت زيتونعجينه بيتزا
صوص بيتزا
جبنه بارميزان
جبنه موتزريلا
باقي الاضافات حسب الرغبه
طريقه التحضير:
- نفرم البصل والثوم ونتبل الفراخ بالملح والفلفل والزيت
-في طاسه عالنار نحط زيت ولما يسخن اوي ننزل بالفراخ ومانقلبهاش غير لما تتحمر
- الفراخ نسويها نص سوا لانها لسا هتدخل الفرن مع البيتزا تاني
-ننزل بمعلقه صوص باربكيو ونرفعها من عالنار
-((لو هنضيف اى مكونات تانيه زي فلفل الوان او مشروم لازم نشوحو الاول سوتيه))
-نفرد عجينه البيتزا ونحط عليها صوص البيتزا والفراخ وعالوش الجبنه
- وندخلها الفرن 170 ل 20 دقيقه
صوص البيتزا الايطالي
عجينه البيتزا
وقت التحضير: 60 دقيقه
الكميه: 4 بيتزا متوسطه
وقت الطهي: 25 دقيقه
وقت الطهي: 25 دقيقه
المكونات:
وراك فراخ مخليه
صوص باربكيو
ملح
فلفل
زيت زيتونعجينه بيتزا
صوص بيتزا
جبنه بارميزان
جبنه موتزريلا
باقي الاضافات حسب الرغبه
طريقه التحضير:
- نفرم البصل والثوم ونتبل الفراخ بالملح والفلفل والزيت
-في طاسه عالنار نحط زيت ولما يسخن اوي ننزل بالفراخ ومانقلبهاش غير لما تتحمر
- الفراخ نسويها نص سوا لانها لسا هتدخل الفرن مع البيتزا تاني
-ننزل بمعلقه صوص باربكيو ونرفعها من عالنار
-((لو هنضيف اى مكونات تانيه زي فلفل الوان او مشروم لازم نشوحو الاول سوتيه))
-نفرد عجينه البيتزا ونحط عليها صوص البيتزا والفراخ وعالوش الجبنه
- وندخلها الفرن 170 ل 20 دقيقه
صوص البيتزا الايطالي
عجينه البيتزا
صوص باربكيو
ملح
فلفل
زيت زيتونعجينه بيتزا
صوص بيتزا
جبنه بارميزان
جبنه موتزريلا
باقي الاضافات حسب الرغبه
طريقه التحضير:
- نفرم البصل والثوم ونتبل الفراخ بالملح والفلفل والزيت
-في طاسه عالنار نحط زيت ولما يسخن اوي ننزل بالفراخ ومانقلبهاش غير لما تتحمر
- الفراخ نسويها نص سوا لانها لسا هتدخل الفرن مع البيتزا تاني
-ننزل بمعلقه صوص باربكيو ونرفعها من عالنار
-((لو هنضيف اى مكونات تانيه زي فلفل الوان او مشروم لازم نشوحو الاول سوتيه))
-نفرد عجينه البيتزا ونحط عليها صوص البيتزا والفراخ وعالوش الجبنه
- وندخلها الفرن 170 ل 20 دقيقه
صوص البيتزا الايطالي
عجينه البيتزا
تعليقات