طريقه عمل بيتزا فراخ باربكيو chicken Pizza- شغف الطهي

بيتزا الفراخ- طريقه تحضير البيتزا الايطالي بالفراخ
طريقه عمل البيتزا الفراخ- بيتزا الفراخ الباربكيو االايطالي
من شغف الطهي 




وقت التحضير:       60 دقيقه
الكميه:                 4 بيتزا متوسطه
وقت الطهي:            25 دقيقه
المكونات:
وراك فراخ مخليه
صوص باربكيو
ملح
فلفل
زيت زيتون
عجينه بيتزا
صوص بيتزا
جبنه بارميزان
جبنه موتزريلا
باقي الاضافات حسب الرغبه
طريقه التحضير: 
- نفرم البصل والثوم  ونتبل الفراخ بالملح والفلفل والزيت
-في طاسه عالنار نحط زيت ولما يسخن اوي  ننزل بالفراخ  ومانقلبهاش غير لما تتحمر
- الفراخ  نسويها نص سوا لانها لسا هتدخل الفرن مع البيتزا تاني
-ننزل بمعلقه صوص باربكيو ونرفعها من عالنار
-((لو هنضيف اى مكونات تانيه زي فلفل الوان او مشروم لازم نشوحو الاول سوتيه))
-نفرد عجينه البيتزا ونحط عليها صوص البيتزا والفراخ وعالوش الجبنه
- وندخلها الفرن 170 ل 20 دقيقه
صوص البيتزا الايطالي 
 عجينه البيتزا 
طريقه حفظ عجينه البيتزا في الفريزر blanching 

تعليقات