طريقه تحضير فراخ تندوري الهنديه طريقه عمل الاتشيكين تندوري من شغف الطهي
وقت التحضير: 1 ساعه
وقت الطهي: 20 دقيقه
المكونات:
وراك مخليه من العضم والجلد متقطعه كعبات
3 معالق جنزبيل مفروم ناعم
1 معلقه ثوم مفروم ناعم
زيت زيتون
1 كوب ذبادي
ملح
فلفل
1 معلقه كاري احمر
شطه بودره
1 معلقه توابل هندي مصاله
1 معلقه بابريكا
1 بصله صغيره مفرومه ناعم
طريقه التحضير:
-نغسل الفراخ وننشفها كويس.
-نخلط كل المكونات مع بعض ونتبل بيهم الفراخ ونسيبها في التلاجه لمده 30 دقيقه.
- نحط الفراخ في اسياخ ونشويها ممكن نشوي معاها خضار.
وقت التحضير: 1 ساعه
وقت الطهي: 20 دقيقه
المكونات:
وراك مخليه من العضم والجلد متقطعه كعبات
3 معالق جنزبيل مفروم ناعم
1 معلقه ثوم مفروم ناعم
زيت زيتون
1 كوب ذبادي
ملح
فلفل
1 معلقه كاري احمر
شطه بودره
1 معلقه توابل هندي مصاله
1 معلقه بابريكا
1 بصله صغيره مفرومه ناعم
طريقه التحضير:
-نغسل الفراخ وننشفها كويس.
-نخلط كل المكونات مع بعض ونتبل بيهم الفراخ ونسيبها في التلاجه لمده 30 دقيقه.
- نحط الفراخ في اسياخ ونشويها ممكن نشوي معاها خضار.
تعليقات