طريقه عمل كرات الجبنه الصغيره من مدونه شغف الطهى
وقت التحضير : 15 دقائق
وقت التبريد : 4 ساعات
المقادير :
250 جرام من الكريم تشيز
1 كوب من جبنه (شيدر او بارميزان او جوده ) مبشورة
1 م/ك اورشيستر شاير صوص Worcestershire sauce ( اختياري)
1/2 م /ك بشر ليمون (اختياري )
النكهات المختلفه (حسب الرغبه):
- سمسم
- حبه البركه
- سمسم وحبه البركه معا
- الثوم المعمر
- البابريكا
- فلفل ألوان مقطع صغير جدا (احمر - اخضر - اصفر )
- لوز مبشور
- فستق مبشور
- بسطرمه مقطعه صغير جدا مع البابريكا
طريقه التحضير :
- فى بوله تخلط كلا من الكريم تشيز , الجبنه المبشورة المختاره , اورشيستر شاير صوص , بشر الليمون .
- تبل الايدى بالقليل من المياه لسهوله تشكيل الجبنه الى كور ثم توضع كرات الجبنه فى البراد لمده 4 ساعات تقريبا لتتماسك جيدا ثم تدحرج فى مختلف النكهات وتقدم .
وقت التحضير : 15 دقائق
وقت التبريد : 4 ساعات
المقادير :
250 جرام من الكريم تشيز
1 كوب من جبنه (شيدر او بارميزان او جوده ) مبشورة
1 م/ك اورشيستر شاير صوص Worcestershire sauce ( اختياري)
1/2 م /ك بشر ليمون (اختياري )
النكهات المختلفه (حسب الرغبه):
- سمسم
- حبه البركه
- سمسم وحبه البركه معا
- الثوم المعمر
- البابريكا
- فلفل ألوان مقطع صغير جدا (احمر - اخضر - اصفر )
- لوز مبشور
- فستق مبشور
- بسطرمه مقطعه صغير جدا مع البابريكا
طريقه التحضير :
- فى بوله تخلط كلا من الكريم تشيز , الجبنه المبشورة المختاره , اورشيستر شاير صوص , بشر الليمون .
- تبل الايدى بالقليل من المياه لسهوله تشكيل الجبنه الى كور ثم توضع كرات الجبنه فى البراد لمده 4 ساعات تقريبا لتتماسك جيدا ثم تدحرج فى مختلف النكهات وتقدم .
تعليقات