طريقه عمل كرات الجبنه الصغيره بالنكهات المختلفه من مدونه شغف الطهى

طريقه عمل كرات الجبنه الصغيره من مدونه شغف الطهى 
وقت التحضير : 15 دقائق 
وقت التبريد : 4 ساعات 
المقادير :
 250 جرام من الكريم تشيز 
1 كوب من جبنه (شيدر او بارميزان او جوده ) مبشورة 
1 م/ك اورشيستر شاير صوص  Worcestershire sauce ( اختياري)
1/2 م /ك بشر ليمون (اختياري )  
النكهات المختلفه (حسب  الرغبه):
- سمسم
- حبه البركه  
- سمسم وحبه البركه معا 
- الثوم المعمر
- البابريكا 
- فلفل ألوان مقطع صغير جدا (احمر - اخضر - اصفر )
-  لوز مبشور
- فستق مبشور 
- بسطرمه مقطعه صغير جدا مع البابريكا  
طريقه التحضير :
- فى بوله تخلط كلا من الكريم تشيز , الجبنه المبشورة المختاره ,  اورشيستر شاير صوص , بشر الليمون .
- تبل الايدى بالقليل من المياه لسهوله تشكيل الجبنه الى كور ثم توضع كرات الجبنه فى البراد لمده 4 ساعات تقريبا لتتماسك جيدا ثم تدحرج فى مختلف النكهات وتقدم .

تعليقات