3 بتنجان رومي كبير
1 حزمه بقدونس
2 فلفل احمر رومي
2 فلفل اخضر رومي
نصف معلقه ملح الليمون
عصير 2 ليمونه
ملح وفلفل وحبهان
طريقه التحضير :
- نضع الفلفل الرومي في الفرن على درجه حراره 180 حتى يتم النضج
- اثناء شوي البتنجان يتم تقطيع كل المكونات الى قطع صغيره جدا و يتم اضافه الليمون وملح الليمون والملح والفلفل والحبهان
- بعد شوي البتنجان يتم تنظيفه وتقطيعهه بالسكينه لا يمكن ضربه في الخلاط فقط يتم هرسه او تقطيعه بالسكينه جيدا يقلب مع باقى مكونات السلطه وتقدم بارده وتزين بزيت الزيتون ورشه بقدونس
تعليقات