طريقه عمل ساندوتش كرات الدجاج بالصوص الحار من مدونه شغف الطهى
وقت التحضير : 20 دقيقه
وقت الطهى : 25 دقيقه
المقادير :
1/2 كوب من الصوص الحار مخلوطه 2 م/ك من الزبده المذابه
1/2 كيلو من الفراخ المفرومه
1/2 كوب من البقسماط
1 بيضه
1 عود كرفس مفروم ناعم جدا
1 م/ك بقدونس مفروم ناعم
1 م/ك بودره ثوم
ملح وفلفل اسود
للتقديم :
عيش
جبنه موتزاريلا او جبنه شيدر
طريقه التحضير :
- يسخن الفرن على درجه حراره 200 مئويه .
- فى بوله يضاف كلا من نصف كميه الصوص الحار , الفراخ , البيضه , الكرفس , البقدونس , بودره الثوم , الملح والفلفل الاسود والبقسماط واذا كان المزيج رطب يمكن اضافه البقسماط .
- يشكل الخليط الى كرات فى حجم كره الجولف وفى صينيه مبطنه بورق الزبده توضع كرات الفراخ وتخبز لمده 18-20 دقيقه او حتى تمام النضج .
- توضع كرات الفراخ فى العيش وفوقها الجبنه الموتزاريلا او الجبنه الشيدر وتدخل الفرن ثانيا حتى تسييح الجبنه وعند التقديم نضع فوقها بقيه كميه الصوص الحار .
وقت التحضير : 20 دقيقه
وقت الطهى : 25 دقيقه
المقادير :
1/2 كوب من الصوص الحار مخلوطه 2 م/ك من الزبده المذابه
1/2 كيلو من الفراخ المفرومه
1/2 كوب من البقسماط
1 بيضه
1 عود كرفس مفروم ناعم جدا
1 م/ك بقدونس مفروم ناعم
1 م/ك بودره ثوم
ملح وفلفل اسود
للتقديم :
عيش
جبنه موتزاريلا او جبنه شيدر
طريقه التحضير :
- يسخن الفرن على درجه حراره 200 مئويه .
- فى بوله يضاف كلا من نصف كميه الصوص الحار , الفراخ , البيضه , الكرفس , البقدونس , بودره الثوم , الملح والفلفل الاسود والبقسماط واذا كان المزيج رطب يمكن اضافه البقسماط .
- يشكل الخليط الى كرات فى حجم كره الجولف وفى صينيه مبطنه بورق الزبده توضع كرات الفراخ وتخبز لمده 18-20 دقيقه او حتى تمام النضج .
- توضع كرات الفراخ فى العيش وفوقها الجبنه الموتزاريلا او الجبنه الشيدر وتدخل الفرن ثانيا حتى تسييح الجبنه وعند التقديم نضع فوقها بقيه كميه الصوص الحار .
تعليقات