طريقه عمل الكابتشينو الرائع من مدونه شغف الطهى
١/٢ كوب سكر
١/٢ كوب من الماء
١/٣ كوب نسكافيه
١ كوب لبن
: الطريقه
لعمل كريمه الكابتشينو : فى بوله نضع السكر والماء والنسكافيه وباستخدام المضرب الكهربائى يتم ضرب المكونات بأقصى -
. سرعه حتى يصبح القوام كريمى ولونه يصبح بيج فاتح جدا قوامه يصبح مثل كريمه الحلويات المخفوقه
. فى قدر يسخن اللبن حتى يغلى -
فى فنجان الكابتشينو نضع حوالى ملعقه ونصف كبيره من كريمه الكابتشينو ونصب فوقه الحليب الساخن ويقلب ببطئ شديد حتى-
. ذوبان كريمه الكابتشينو فى الحليب الساخن وسنلاحظ ظهور طبقه من الفوم
. للتقديم يوضع على وجه كوب الكابتشينو ملعقه من الكاكاو -
: ملحوظه
فى حاله وجود فائض من كريمه الكابتشينو يتم حفظها فى علبه محكمه الغلق وتحفظ فى الثلاجه وفى اى وقت يمكن استخدامها -
. بوضع الحليب الساخن عليها
وقت التحضير : 15 دقائق
:المقادير١/٢ كوب سكر
١/٢ كوب من الماء
١/٣ كوب نسكافيه
١ كوب لبن
: الطريقه
لعمل كريمه الكابتشينو : فى بوله نضع السكر والماء والنسكافيه وباستخدام المضرب الكهربائى يتم ضرب المكونات بأقصى -
. سرعه حتى يصبح القوام كريمى ولونه يصبح بيج فاتح جدا قوامه يصبح مثل كريمه الحلويات المخفوقه
. فى قدر يسخن اللبن حتى يغلى -
فى فنجان الكابتشينو نضع حوالى ملعقه ونصف كبيره من كريمه الكابتشينو ونصب فوقه الحليب الساخن ويقلب ببطئ شديد حتى-
. ذوبان كريمه الكابتشينو فى الحليب الساخن وسنلاحظ ظهور طبقه من الفوم
. للتقديم يوضع على وجه كوب الكابتشينو ملعقه من الكاكاو -
: ملحوظه
فى حاله وجود فائض من كريمه الكابتشينو يتم حفظها فى علبه محكمه الغلق وتحفظ فى الثلاجه وفى اى وقت يمكن استخدامها -
. بوضع الحليب الساخن عليها
تعليقات