طريقه عمل الكابتشينو cappuccino من مدونه شغف الطهى

طريقه عمل الكابتشينو الرائع من مدونه شغف الطهى 



    وقت التحضير : 15  دقائق
 :المقادير
١/٢ كوب سكر
١/٢ كوب من الماء
١/٣ كوب نسكافيه
١ كوب لبن
: الطريقه
 لعمل كريمه الكابتشينو : فى بوله نضع السكر والماء والنسكافيه وباستخدام المضرب الكهربائى يتم ضرب المكونات بأقصى - 
. سرعه  حتى يصبح القوام كريمى ولونه يصبح بيج فاتح جدا قوامه يصبح مثل كريمه الحلويات المخفوقه 
 . فى قدر يسخن اللبن حتى يغلى -
فى فنجان الكابتشينو نضع حوالى ملعقه ونصف كبيره من كريمه الكابتشينو ونصب فوقه الحليب الساخن ويقلب ببطئ شديد حتى-
       . ذوبان كريمه الكابتشينو فى الحليب الساخن وسنلاحظ ظهور طبقه من الفوم 
. للتقديم يوضع على وجه كوب الكابتشينو ملعقه من الكاكاو -
: ملحوظه
فى حاله وجود فائض من كريمه الكابتشينو يتم حفظها فى علبه محكمه الغلق وتحفظ فى الثلاجه وفى اى وقت يمكن استخدامها -
. بوضع الحليب الساخن عليها 

تعليقات